Starter

Advies en hulp voor startende ondernemers
Bij het starten van een onderneming gaat u niet over één nacht ijs, maar helaas vaak zien wij dat aan het opzetten van een administratie en de fiscale verplichtingen weinig aandacht wordt besteed.

 

Administratiekantoor De Tweede Ruiter helpt u in een gratis kennismakingsgesprek graag op weg om uw kans op succes zo groot mogelijk te maken. Natuurlijk leggen we u in dit gesprek zaken uit, zoals fiscale regels waaraan u moet voldoen en vertellen we u waar u bij uw start op moet letten. Maar ook daarna kunnen we u van dienst zijn. Uiteraard met antwoord op specifieke vragen, maar ook met praktische hulp, zoals bij het inrichten van uw administratie of bij de salarisadministratie van uw medewerkers.

Onze startersdiensten
• Inschrijving Handelsregister Kamer van Koophandel
• Aanmelden bij de Belastingdienst
• Regelen bankzaken
• Advies en aanvragen verzekeringen
• Opzetten administratie

 

Ook hier is het sleutelwoord weer ‘persoonlijk’. We maken graag uitgebreid kennis met u, horen graag welke wensen en eisen u heeft en stemmen ons dienstenpakket daar precies op af. Of u nu per uur gefactureerd wilt worden of liever een vaste pakketprijs wilt afspreken, alles is mogelijk.

 

Meer weten? Bel ons via 0341-262262, stuur een e-mail aan info@detweederuiter.nl of loop binnen aan de Bergakkerweg 11a in Nunspeet.