Particulier

Woud van regelgeving
Door de jaren heen hebben wij al veel particulieren geholpen. Niet alleen met hun belastingaangifte, maar ook door voor hen toeslagen aan te vragen.

 

Voor particulieren is het bijna onmogelijk om alle mogelijkheden bij te houden en dus zo efficiënt mogelijke hun aangifte in te vullen of zelfs te weten op welke toeslagen u recht heeft. Als u bijvoorbeeld een opleiding heeft gevolgd, extra kosten hebt gemaakt in verband met een zieke partner of zelf hoge ziektekosten heeft gehad is er vaak veel terug te vragen bij de Belastingdienst.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor de aangifte Successie. Dit hoeft namelijk niet via de notaris en kan bij ons in de meeste gevallen veel voordeliger. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze particuliere diensten
• Aangifte Inkomstenbelasting voor u (en uw partner)
• Aanvragen Zorgtoeslag
• Aanvragen Kindgebonden budget
• Aanvragen Huurtoeslag
• Aanvragen Kinderopvangtoeslag
• Successie-aangiften

Alle belangrijke zaken helder
Wij gaan pas met uw aangifte aan de slag na een persoonlijk gesprek. In dit gesprek achterhalen we uw situatie in het afgelopen jaar en de zaken die van belang zijn voor uw aangifte. Nadat we deze zaken helder hebben vullen wij uw aangifte in en sturen deze aan de Belastingdienst. Natuurlijk ontvangt u van ons een uitgebreid verslag, zodat u weet welk bericht u te zijner tijd van de Belastingdienst mag verwachten. En dat alles voor een vooraf afgesproken prijs.

 

Meer weten? Bel ons via 0341-262262, stuur een e-mail aan info@detweederuiter.nl of loop binnen aan de Bergakkerweg 11a in Nunspeet.