Over Ons

Ik (Johan Wiesenekker) help via De Tweede Ruiter al bijna 25 jaar met veel plezier ondernemers met hun boekhouding. Samen vertegenwoordigen we zelfs ruim 45 jaar ervaring, dus uw aangiftes en toeslagen zijn bij ons in goede handen. Ik en mijn zoons Peter en Hans weten precies hoe we deze zo efficiënt mogelijk in moeten vullen om er voor u zoveel mogelijk uit te halen.

Informeel en laagdrempelig
Persoonlijk contact is voor ons de sleutel tot een succesvolle samenwerking. Want zo zien wij de band met onze klanten. Wij willen als mede-ondernemer naast u staan en samen een zo goed mogelijk resultaat bereiken. Dat doen we door u door en door te leren kennen en u, ook ongevraagd, van advies te voorzien. Omdat wij u goed kennen kunnen we, door onze kennis van zowel uw branche als de fiscale regelgeving, kansen én mogelijke bedreigingen tijdig zien aankomen. Zo kunnen we samen met u een plan bedenken en die problemen voorkomen.

 

Op uw manier
Bij ons mag u uw administratie aanleveren zoals u dat wilt. Of dit nu volledig gestructureerd en digitaal is of in de vorm van een doos vol bonnetjes. Als het maar bij u past. Wij verzorgen de verdere verwerking en doen de benodigde aangiftes, zonder dat het u nog verdere moeite of tijd kost.

 

Koffie staat klaar
Of u nu een korte vraag heeft of uitgebreider advies wilt, u bent altijd welkom voor een kop koffie op ons kantoor aan de Bergakkerweg 11a.

Historie
Vader Johan startte De Tweede Ruiter in 1992 in een pand aan de Stationslaan 56, waar de heren tot juni 2015 hebben gezeten. Toen zij echter de kans kregen om het ruime huurpand van fotograaf Klaas van de Streek over te nemen, hebben zij deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen.

 

Johan Wiesenekker begon zijn loopbaan als assistent accountant bij KPMG en werkte later bij Administratiekantoor De Ruiter in Nunspeet. Na hier ruime ervaring opgedaan te hebben, startte hij op 1 januari 1992 voor zichzelf.

 

In 1997 kwam zoon Peter bij zijn vader in de zaak. Ook gepassioneerd over cijfers, berekeningen en orde scheppen vormen ze sindsdien een sterk merk voor zowel Nunspeetse ondernemers als particulieren. Met de komst van Peter werd het bedrijf ook gemoderniseerd, want Peter is en blijft perfect op de hoogte van alle moderne technieken en ontwikkelingen. Maar natuurlijk wel met ouderwets sterke service.

Na eerst ervaring op te hebben gedaan als administratief medewerker in verschillende bedrijven, trad ook zoon Hans in 2011 toe tot De Tweede Ruiter. In de eerste instantie om te proeven of het zelfstandig ondernemerschap wel iets voor hem was, maar het bevalt goed, dus hij zit er nog steeds.

 

Sterk team
De drie heren zijn van plan om nog vele jaren een sterk team te blijven en kijken uit naar het 25-jarig jubileum in 2017. Dit Nunspeetse familiebedrijf hoopt dit dan met al hun klanten te kunnen vieren.

 

Kennismaken
Wilt u vrijblijvend kennismaken om te kijken of u een klik heeft met de heren Wiesenekker? Bel dan 0341-262262, stuur een e-mail aan info@detweederuiter.nl of loop binnen aan de Bergakkerweg 11a in Nunspeet.